Mobilificio Fratelli Cenedese Srl

Cenedese firmasından Mr. Beniamo Cenedese katılamadığı için Mrs Milly Marcolin toplantımıza yalnız katılmıştı. Aşağıda Cenedese firmasının kısa profili sunulmaktadır. Detaylı bilgi için internet aşağıdaki sitesine bakabilirsiniz.



Mobilificio Fratelli Cenedese Srl.
40 yıllı aşkın aktivitesi ve elde ettiği deneyimleriyle İtalya ve dışında tanınmış dolap ve mobilya üreticisi bir aile firmasıdır. Bu yıllar içersinde fabrika çeşitli projelerde araştırmalar yaparak (örneğin renkler ve bitiş hakkında) kendini geliştirmiştir. 1960 tan beri Cenedese geliştirilmiş bitişli klasik ve dömi kalsik mobilyalar üretmektedir. Bütün özel bitişler elle yapılmaktadır.
Standard üretim programlarımız: Linea Podesta , I prodagonisti ve Modula. Bunların yanında University Anteprima serisinin üretiminine de başlanmıştır.
Bütün dolap standard kapılı ünitelerimizin bal peteği dolgu kullanılarak özel ağaç ve tutkallarla imal edilmiştir.
Mobilificio Fratelli Cenedese sizleri ürünlerini dikkatle incelemeye davet eder. Eğer bir otel veya ev dekore edecekseniz veya iç dekoratör ve mimar seçimlerine uygun ihtiyacınız olan ürünleri bulabilirsiniz. Tüm personelimiz istediğiniz bilgiler için hizmetinizdedir.


Yatak odası, dolap, oturma grupları, yemek odası ve ofis mobilya takımlarında çeşitli serileri vardır.


Hiç yorum yok: