Industrie Toscanini srl - Ahşap askı ve aksesuarlar

Daha önceki toplantılarımızdan birine katılan Mr. Giovanni Toscanini ve Mrs. Federica ürünlerini yeni ürün ve temsilcilik arayan ithalatçılarımıza tanıttılar.

Industrie Toscanini srl. Ettore Toscanini'nin ahşapa olan sevgisinden 1966 yılında kurulmuştur. Ürünleri genelde ahşap askılar ve aksesuarlardır.
Industrie Toscanini nin başlangıçtan beri felsefesi kaliteli ürünlere yönelmektir, bu yüzden en iyi hammadde kullanılır, dizayna önem verir, detaylara dikkat eder.
Bu kalite felsefemiz sayesinde Italyan ve uluslararası distribütör zincirleri ile 50 yıldır kesintisiz ürün temin etme ilişkimiz sürmektedir.
Industrie Toscanini 'nin dileği, yeni ürünler üretimi, araştırma ve geliştirmeleri ile en iyi “Made in Italy” markaları arasında yer almaktır. Bu amaçla uluslararası birçok patente sahip ürünleri vardır.
Ürünlerine gösterilen uluslararası ilgi ile Industrie Toscanini yakın gelecekte giysi sektöründeki ulusal varlığını uluslararası boyuta yönlendirmiştir. Yurt dışında Avrupa yanında Kuzey Amerika pazarlarında da yüksek seviye müşteri hedeflerine ulaşmayı planlamıştır.
http://www.toscanini.it/

Hiç yorum yok: