Eurocomponenti

Eurocomponenti kuzey İtalya da, Treviso nun 30 km uzağında Portobuffole de yerleşik bir firmadır.

Eurocomponenti bugün mutfak, oturma odası, yatak odası, ofis kapak ve kapılarında ve ofis masa tablası üretiminde, mutfak tezgah üretiminde lider bir firmadır.

Eurocomponenti firmasından Mr. Silvio Montagner Mrs. Marta Manfre bir toplantımıza katılmışlardı. Eurocomponenti mobilya endüstrisine genellikle yarı mamül ürünler, mutfak kapakları, mutfak tezgahları ofis mobilyaları için masa tablaları ve benzeri birçok ürün üretmektedir.
Eurocomponenti 1985 ten beri ISO 9002 sertifikalı bir firmadır. Üretim ve hammadde de uluslararsı kurallara dikkat eder. Çevreye de duyarlıdır bu yüzden FSC sertifikası bulunmaktadır.

Eurocomponenti Almanya da ZOW fuarında “Top Innovation Scouting” - En üst yenilik araştırma ödülü almıştır. Bu geliştirdiği yeni bir UNICO isimli kapı için verilmiştir. UNICO mutfak tan ofise birçok kullanım alanına uygun bir universal kapı, kapaktır. Ekolojik ve kolay temizlenir.

Eurocomponenti uzun yıllar araştrması sonucu P.E.T. den yapılan yeni bir kaplama bulmuştur. Parlak ve mat olarak farklı renklerde, mutfak, yatak odası, banyo oturma odası kapıları üretiminde kullanılır.
www.eurocomponenti.it

Hiç yorum yok: