Stival - mutfak ve dolap kapakları

Stival firmasından Mrs. Serena Gobbo toplantımıza katılıp Türk ithalatçı firmalar ile konuşmuştur. Stival firması hakkında genel bilgi aşağıdaki gibidir
STIVAL firması, mutfak dolap kapakları başta olmak üzere, ev, ofis, yatak odası, banyo kapıları üretiminde en büyük firmalardan biridir. Masif veya ahşap kaplama kapaklar ve aksesuarlar sunarak dolaplarınızı zenginleştiriz..
1967 de halen firmanın sahibi olan Mario Stival tarafından kurulmuş firmanın UNI EN ISO 9002 ve FSC sertifikaları vardır.
Dikkatli ahşap seçimimiz, gelişmiş tekmnolojimiz, iyi kalifiye personelimiz ve etkili ticari organizasyonumuz , SCAVOLINI , SNAIDERO, FEBAL, ALF GROUP, ATMA GROUP, DOIMO GROUP, MOORES ve ARAN (Masco group) gibi belli başlı İtalyan firmalarla çalışabilmemizi sağlamıştır. Bu dünyaca tanınmış firmalarla çalışmamız ürünlerimizin kalitesinin kanıtıdır.Müşteri talepli ürünler: Stival müşteri dizaynlarına göre üretim yapabilir. Çok çeşitli ahşap tipleri stoklarımızda vardır. Bu yüzden kataloglarımızda görülen kapak ve kapılar üretimlerimizin çok küçük bir kısmını kapsar. Ürün özel sipariş olduğunda minimum miktar tesbit edilir. Teslimat 45 çalışma günüdür.Standard ürünler : Ayrıca standard ürünlerimiz de vardır. Bu ürünlerde minimum miktar sınırı yoktur. Bu ürünlerde ölçüler, renk kaplama değiştirilemez. Standard ürünler her zaman stoklarımızda vardır. Email ile size resimlerini yollayabiliriz.
Detaylı Bilgi için sitesine bakınız: www.stival.com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ive done something here to have you a few cents!